Online Ürün Danışmanlığı

  -   Blog
Online Ürün Danışmanlığı 18.06.2022 14:37:33 930

Güzellik merkezimizde satışı olan raf ürünlerimiz ve vip bakımlarda kabin ürünü olarakta kullandığımız ürünlerden, size özel oluşturulacak protokoller ile hayalinizdeki cilde kavuşun.

ONLINE DANIŞMALIK VERDİĞİMİZ MARKALARIMIZ

BIOLOGIQUE RECHERCHE

Kırk yıllık deneyimin meyvesi olan metodolojisi ile her bireyin Cilt Durumu © 'a uyarlanmış benzersiz ve kişiselleştirilmiş cilt bakımı protokollerine dayanmaktadır.

ENVIRON

Environ, gücünü bilim, güzellik ve bakımdan alan dünyaca ünlü ve sevilen bir Profesyonel Cilt Bakım markasıdır. Cildin de bir hayatı olduğuna ve hayat boyu güzel ve sağlıklı bir görünüm için cildin “oksijeni” olan A Vitaminine ihtiyaç duyduğuna inanırız.

VALMONT

Son derece özel olan Valmont markası başka hiçbir markaya benzemez. Ürünleri, İsviçre'nin bozulmamış doğal kaynaklarından ve cildin güzelliğini artırmak için görünür ve uzun süreli etkinliğe sahip rakipsiz yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünlerini formüle etmek için en son kozmetik hücresel araştırmalardan yararlanır.

ST BART

33 yıl önce St. Barth adaları üzerinde kurulmuş olan ve dünya çapında oldukça önemli bir üne sahip olan Ligne St. Barth markası, doğal bakım ürünleri sektöründe önde gelen isimler arasında yer alır. Doğanın eşsiz ruhundan esinlenerek üretilen ve müşteriye sunulan yüz bakım, vücut bakım, parfüm çeşitleri, duş jelleri ve bronzlaştırıcı seçenekleri gibi ürünleriyle alanının öncü markalarının başında gelir.

Bu gönderiyi beğendiniz mi ?
Whatsapp
Destek