Yaygın Vücut Cilt Endişelerini HedefleyinVÜCUT CİLT ENDİŞELERİNİ HEDEFLEYİN

  -   Blog
Yaygın Vücut Cilt Endişelerini HedefleyinVÜCUT CİLT ENDİŞELERİNİ HEDEFLEYİN 19.06.2022 11:29:39 421

Havaların ısınmasıyla birlikte güneş şapkamızı ve güneş gözlüklerimizi hazırlıyor, ılık yaz tatilinde mayolarımızı giymenin keyfini çıkarıyoruz.

Hepimizin vücudumuzda özellikle bilinçli bulduğumuz bölgeleri vardır ve tıpkı bir yüz derisi endişesinde olduğu gibi - rosacea veya pigmentasyon gibi - belirli bileşenler ve formülasyonlarla ilgili endişe alanlarını topikal olarak hedeflememiz gerekir.

Biologique Recherche'de, yüz için en karmaşık cilt sorunlarını hedef almaktan gurur duyuyoruz ve aynı şey vücut için de geçerli. Öyleyse, en yaygın vücut derisi endişelerinden bazılarını inceleyelim.

Hedef Selülit

En yaygın vücut derisi endişelerinden biri, selülittir - portakal kabuğu gibi görünen ve birikmeyen sınırlı yağ bölgeleri. Önerdiğimiz ürün Lipogen AC'dir.

Lipogen AC , çok amaçlı bir cilt bakım yağıdır, bölgesel olarak fazla yağı olan bölgeleri tedavi etmek ve "portakal kabuğu" etkisini gözle görülür şekilde iyileştirmek için tasarlanmış, hepsi de drene edici aktif bileşenleri sayesinde. Figürü yeniden tanımlar ve cildi pürüzsüzleştirir, sıkılığını geri kazanmasına yardımcı olur - selülitle vedalaşın!

Streç işaretlerinin görünümünü azaltın

Diğer bir yaygın endişe ise çatlaklardır. Hamilelik gibi vücudun şekil değiştirdiği bir dönemden sonra ortaya çıkabilirler.

Biologique Recherche çatlaklar için iki kreme sahiptir: biri kırmızı, yeni oluşan çatlaklar için ( Crème R-STRIA ) ve diğeri mevcut beyaz çatlaklar için ( Crème B-STRIA ).

Çatlaklar, gerilim altındayken cildin beyaz kan hücrelerine sinyaller göndermesi nedeniyle oluşur, bu da cilde zarar veren ve inflamatuar bir reaksiyona neden olan moleküllerin salınmasına neden olur - bu, taze çatlaklara morumsu-kırmızı rengini veren şeydir.

Crème R-STRIA , iltihabı azaltmak ve dermal lifleri yeniden yapılandırmak için formüle edilmiştir. R "Kırmızı" anlamına gelir çünkü yeni oluşan çatlaklar taze, iltihaplı ve kırmızıdır ve zamanla beyaza dönerler.

Crème B-STRIA , mevcut çatlaklar içindir. “Blanche” (beyaz) için B, çatlakların rengiyle ilgilidir.

Derideki lifler sertleştiği ve deride bir çöküntü oluşturduğu için çatlaklar rengi kırmızıdan beyaza değiştirir. Cilt, kalınlığının bir kısmını kaybeder, bu da cildin hareketsiz hale geldiği anlamına gelir. Crème B-STRIA , kalınlaştırmak için kolajen ve hyaluronik asit sentezini uyarır. Dahası, salisilik asit enjeksiyonu sayesinde cilt pul pul dökülür.

En iyi sonuçları görmek için yaklaşık iki ay boyunca seçtiğiniz kremi sabah ve akşam uygulayın.

Olgun cildi canlandırın.

Cilt olgunlaştıkça, cildimizde daha az koruyucu kolajen bulunur ve cilt daha ince ve daha kırılgan hale gelebilir. Bu durumda vücudumuzdaki cildi gençleştirmek istiyoruz (doğa anaya yardım eli uzatarak).

Bu gönderiyi beğendiniz mi ?
Whatsapp
Destek