Yazlık Vücut Ürünleri

  -   Blog
Yazlık Vücut Ürünleri 14.05.2022 13:08:35 541

Yaz hızla yaklaşırken, çoğumuz vücudumuzu mümkün olan en iyi duruma getirmeye çalışıyoruz. Bazılarımız cildimizi yumuşatmak isteyebilirken, bazılarımız da bazı bölgeleri tonlamak ve sıkılaştırmak isteyebilir. Biologique Recherche'de, yüz için sahip olduğumuz etkilerin aynısını vücut için de sağlayacak ürünler formüle ettik. Bu, pul pul dökülme, tonlama, sıkılaştırma, yumuşatma ve hatta zayıflamayı içerecektir.

Bir sonraki ürünün etkinliğini arttırdığı için herhangi bir vücut ürününden önce kullanılması zorunlu olan ilk üründen başlayarak bunu yapmak için en iyi ürünlere bakalım.

Favori markadan başlayarak:

Losyon P50 Kolordu

azalea losyon

Yüz için Losyon P50'ye benzer şekilde formüle edilen bu losyon, vücut için özel olarak uyarlanmıştır. Arındırıcı, nemlendirici ve uyarıcı özellikleri sayesinde vücudunuzdaki ölü deri hücrelerini yok eden, cildinizi yumuşak ve parlak bırakan vazgeçilmez bir ürün.

Losyon P50 Corps , cildi arındırmak ve korumak için Laktik Asit, HA'lar ve Vitaminler ile doludur. Bu ürün sadece pul pul dökmekle kalmaz, sonrasında uygulanan ürünün emilimini ve etkinliğini arttırır.

Losyon P50 Corps , akşamları Body Glove ile yukarı doğru hareketlerle tüm vücudunuza en iyi şekilde uygulanır.

azalea losyon

Vücut Eldiveni kullanıldığında masaj etkileri sağlar, mikro dolaşımı iyileştirmeye yardımcı olur, cildi eksfoliye eder ve Lotion P50 Corps'un penetrasyonunu artırır . Bu aynı zamanda inatçı birikmiş yağların giderilmesine de yardımcı olur.

Buradan Alışveriş Yapın.

Vücudumuzdaki pul pul döküldükten sonra sıradaki ürünü cildimize uygulamaya hazırız. Peeling işleminden sonra cildimize nemi geri kazandırmak zorunludur. Bunu yapmanın en hızlı ve en kolay yolu, bir sonraki ürünle olacaktır.

Emülsiyon Birlikleri VIP02

azalea losyon

Bu sıvı emülsiyon inanılmaz derecede hafiftir ve sprey şeklinde gelir, bu nedenle uygulanması kolaydır.

Aynı zamanda vücudu yatıştırmak ve rahatlatmak için sakinleştirici özelliklere, ayrıca serbest radikallere karşı savaşmak ve erken cilt yaşlanmasıyla mücadele etmek için oksijenlendirici bileşenlere ve antioksidanlara sahiptir.

Emulsion Corps VIP02 , hücre yenilenmesi ve onarımına katılmanın yanı sıra size anında ve uzun süreli hidrasyon sağlayacaktır.

Kullanım Şekli: Emulsion Corps VIP02'yi sabah ve/veya akşam sadece birkaç sprey ve yukarı doğru nazik masajlarla vücuda uygulayın.

Buradan Alışveriş Yapın

Sıkılaştırma ve tonlama hakkında konuşalım. Karantinada geçen bu süre boyunca, bazılarımız zindeliğimize odaklanabildiğimiz için şanslıyız. Hepimizin kendi güvensizlikleri var, bu tamamen normal. Neyse ki, bu vücut sorunlarından bazılarına yardımcı olabilecek bazı vücut ürünleri var. Bu sonraki ürünler, sizin için asıl endişe kaynağı olabilecek vücut bölgelerini sıkılaştırmaya, sıkılaştırmaya ve hatta inceltmeye yardımcı olacaktır. Şunlarla başlayalım.

Krem Amincissante Oksijenli MC110

azalea losyon

Bu ürün, daha ince ve narin bir siluet elde etmek için detoks yapacak, tonlayacak ve sıkılaştıracak şekil oluşturan bir vücut kremidir. Bu vücut kremi, termal etkiler yoluyla mikro dolaşımı aktive ederek, birikmiş ve inatçı yağların yok edilmesini destekler. Daha sonra cildi tonlamak, sıkılaştırmak ve hatta onarmak için çalışır. Vücudunuz tonda kalacak, sıkılaşacak ve incelecek.

Kullanım Şekli: Crème Amincissante Oxygénante'yi sabah ve akşam zayıflama tedavisi gerektiren bölgelere (bel, basen, uyluk ve basen) uygulayınız. Aktif bileşenlerin dağılımını arttırmak için Vücut Eldiveni ve inatçı selüliti silmeye yardımcı olmak için yumuşak sivri uçları kullanın.

Buradan Alışveriş Yapın

Ana gövde endişelerini gidermek için ikinci ürün:

Lipojen AC

azalea losyon

Lipogen AC , şekli yeniden tanımlar, sıkılığını artırır ve portakal kabuğu cildinin görünümünü pürüzsüzleştirir, selülit ve inatçı yağları gözle görülür şekilde iyileştirir. Aynı zamanda dolaşımı ve drenajı harekete geçirir ve cildi rahatlatırken, sıkışırken ağrıyı azaltır.

Konsantre aktif maddelerce zengin formülü sayesinde şekil yeniden tanımlanır, cilt sıkılığını ve pürüzsüz görünümünü geri kazanır. Kullanım Şekli: Sabah ve akşam uygulama yapılacak bölgelere yukarı doğru hareketlerle uygulayın, ardından Body Glove'u aktif bileşenlerin dağılımını arttırmak ve kalan gamzeleri yok etmek için kullanın.

Buradan Alışveriş Yapın

Vücudunuzu sıkılaştırmanın yanı sıra nemlendirecek, ferahlatıcı ve lüks bir krem arıyorsanız, sıradaki ürün bunu sizin için yapacak:

Krem MSR-H Kolordu

azalea losyon

Crème MSR-H Corps , cilde ekstra beslenme ve nem sağlar, bu da bronzluğunuzun ömrünü uzatır, çünkü nemli cilt daha uzun bronzluk sağlar. Bu vücut kremi ayrıca yaşlanma belirtilerini en aza indirmeye ve cildin kalınlığını geri kazanmaya yardımcı olur.

Crème MSR-H Corps , menopoz öncesi ve menopozdaki kadınlar için idealdir. Canlandırıcı ve yeniden yapılandırıcı, vücut için bu şehvetli yaşlanma karşıtı krem, cildinizi saten bir ışıltıyla kaplayarak daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar.

Kullanım Şekli:Sabah ve/veya akşam tüm vücudunuza Crème MSR-H Corps'u hafif yükselen masajlarla uygulayın.

Bu gönderiyi beğendiniz mi ?
Whatsapp
Destek